Lees hier alle echte verhalen
Lees hier alle echte verhalen

Als zestig het nieuwe veertig is, wat ben jij dan als vijftig-plusser? Inderdaad, iemand met een heleboel werk- en levenservaring. Je kent het reilen en zeilen binnen een organisatie. Je weet wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Dat alles maakt jou bijzonder aantrekkelijk voor de arbeidsmarkt. Alleen moet je potentiële werkgevers wel met zelfvertrouwen van die toegevoegde waarde overtuigen. En dat kan wel eens lastig zijn als je na een jarenlang dienstverband naar een nieuwe baan moet omzien. 

Sparringpartner

Hoe sterk je ook in je schoenen staat, de zoektocht naar een nieuwe baan brengt je onvermijdelijk wel eens aan het twijfelen. Op zo'n moment is het fijn een sparringpartner te hebben om te herontdekken en haarfijn onder woorden te brengen wat jouw meerwaarde voor een werkgever is. Iemand die jou bijstaat bij het actualiseren van je CV en het profileren van jezelf op voor jou misschien wel nieuwe kanalen als LinkedIn. 

Zoektocht

Neem je deel aan het programma Buddy Werkt dan krijg je een persoonlijke coach toegewezen die je inspireert en uitdaagt die ene essentiële vraag te beantwoorden: wat heeft een werkgever aan mij? Zonder valse bescheidenheid; het gaat niet om de functietitels die je hebt gehad, maar om wie je bent en wat je deed. Je buddy gaat met je mee op zoektocht naar een nieuwe baan die daarbij aansluit. Helemaal vrijwillig, dus logisch dat ook van jou de nodige inspanning wordt verwacht. Van alle ervaren professionals die op deze manier door een buddy zijn begeleid, geeft ruim tweederde aan dat hun kansen op betaald werk zijn toegenomen. Bijna de helft heeft die kansen inmiddels verzilverd. Jazeker, een buddy werkt!

Je kunt je hieronder aanmelden als kandidaat wanneer je woonachtig bent in de gemeenten Eindhoven, Heeze-Leende, Valkenswaard, Veldhoven of Waalre.

Kempen

Woon je in één van de Kempen gemeenten (Bergeijk, Bladel, Eersel, Oirschot of Reusel-De Mierden), dan kun je je hier aanmelden.

IK WIL ME AANMELDEN ALS ERVAREN PROFESSIONAL

Vul s.v.p. je naam in
Vul s.v.p. je woonplaats in
Vul s.v.p.een geldig e-mailadres in
Vul s.v.p. je geboortedatum in
Vul s.v.p. je BSN in
Vul s.v.p. de soort uitkering in

Upload je motivatie (docx of pdf), maximaal 4MB

Upload hier jouw motivatie

Upload je CV (docx of pdf), maximaal 4MB

Upload hier jouw cv
Je moet akkoord gaan met de privacyverklaring

Deelnemers aan het woord

Bekijk deze korte video waarin drie werkzoekende 50 plussers vertellen over hun ervaringen met het buddyprogramma.

 

Transparante afbeelding