Skip to main content

Buddy worden?

Het vinden van een leuke baan is niet voor iedereen even makkelijk.  Met name ervaren professionals die op latere leeftijd moeten of willen omzien naar een nieuwe baan, kunnen wel wat ondersteuning gebruiken. Juist zij hebben door hun ervaring en (zelf)kennis, motivatie en loyaliteit de arbeidsmarkt enorm veel te bieden. Zeker als ze worden begeleid door een persoonlijke coach die hen van die meerwaarde weet te overtuigen. En die mogelijk deuren opent naar nieuwe kansen.

Wil jij hun klankbord, sparringpartner, adviseur en wegwijzer zijn? Hun buddy? Meld je dan aan voor het programma Buddy Werkt!

Als buddy begeleid je  ervaren professionals op weg naar een baan. Je investeert belangeloos tijd en energie in hun toekomst, dus we verwachten absoluut ook de nodige effort van degenen die jij begeleidt. Je bent hun persoonlijke aanspreekpunt, helpt hen te ontdekken wat voor werk het beste bij hen past en waar vooral hun kansen liggen. Je luistert, vraagt, geeft praktische tips en adviezen. En je biedt toegang tot je netwerk, zodat ze zich kunnen oriënteren en contacten kunnen leggen die mogelijk leiden tot een nieuwe job.

Buddy werkt! Voor werkzoekenden, maar ook voor jou. Je ontdekt hoe het is om écht te moeten knokken voor een kans op een baan. Dat is een waardevolle verrijking van je ervaring en jezelf. Je zorgt ervoor dat het MVO-beleid van je onderneming niet bij mooie woorden blijft. En vooral ervaar je hoe leuk en bevredigend het is om je kennis en ervaring te delen en anderen te inspireren. Je bent echt betekenisvol voor de ander. Van mens tot mens. Dat werkt, voor iedereen!

 

Onze buddy's

Buddy's van deze bedrijven gingen je voor:

 og image  Heijmans logo  logo 465x320 1
 Philips  Rabobank  DELA cop uitvaartverzekering 1024x310
 876735346 400x400  Van der Valk  Woonbedrijf

Ik wil me aanmelden als Buddy

Vul s.v.p. je naam in
Invalid Input
Invalid Input
Vul s.v.p.een geldig e-mailadres in
Invalid Input
Je moet akkoord gaan met de privacyverklaring

Buddy's aan het woord

Bekijk deze korte video waarin vier werkgevers vertellen over hun ervaringen met het buddyprogramma.

Meld je aan voor de nieuwsbrief